Aanmeldformulier


Meldt zich aan als?
   
Persoonlijk
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
  (datum: dd-mm-yyyy)  
 
Contactgegevens
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
Contactgegevens ouders/verzorgers van juniorenleden (<18 jaar)
   
   
Financieel
  HSC Hermes is verplicht om bij leden onder de 18 jaar de digitale factuur naar de wettelijke vertegenwoordigers van het minderjarige lid te sturen.

 
   
   
   
 
   
 
Scheidsrechterskaart
  De KNHB verplicht alle spelers om vanaf 16 jaar hun scheidsrechterskaart te halen. Vul dit veld alleen in als de kaart reeds in bezit is.

 
   
 
Indeling nieuwe leden
   
Opmerkingen
   
 
Sponsoring
   
Deskundigheid
  In verband met de vele activiteiten in en om de vereniging willen wij graag informeren naar de aanwezige deskundigheid of expertise. Indien het ouders/verzorgers betreft graag ook de desbetreffende namen opgeven.

 
   
   
Vrijwilligerswerk
  HSC Hermes is een vereniging die volledig wordt geleid en gecoördineerd door de leden zelf. Het is dus van belang dat ieder lid of ouder van een jeugdlid een bijdrage levert aan het goed functioneren van de club. Naast de (verplichte) bardiensten en rijbeurten is het de bedoeling dat u zich bij HSC Hermes ook op een aanvullende manier actief inzet voor onze vereniging. Hieronder kunt u aangeven naar welke vrijwilligerstaken uw voorkeur uitgaat. We vragen niemand om een buitensporige inspanning, maar u dient rekening te houden met een bescheiden inzet van enige vrije tijd. Hierdoor draagt u bij aan het in stand houden van de vereniging. Er zal vrijwel nooit direct op u een beroep worden gedaan, maar "verenigen" doen we samen bij Hermes, en vele handen maken licht werk.

 
   
   
   
Disclaimer
   
Privacy