mrt
6

Uitnodiging launch nieuw tenue (13.03.2022)

Nieuws

Launch nieuwe tenue

- U bent uitgenodigd -

Beste leden, ouders/begeleiders, vrijwilligers, sponsors en overige betrokkenen,

De nieuwe seizoenshelft is inmiddels van start en het eerste competitieweekend zit er zelfs alweer op, activiteiten, feesten en publiek langs de kant zijn weer toegestaan en het mooie weer is in aantocht. Kortom, alles wat is voor een succesvolle en geslaagde tweede seizoenshelft. Toch?

Maar wij hebben nog een aanvulling daarop. We hebben er hard aan gewerkt, we hebben veel geduld nodig gehad en we hebben moeten uitstellen. Maar het is gelukt! Na lang wachten is het nieuwe tenue van HSC Hermes in het land en beschikbaar voor onze leden!

U bent van harte uitgenodigd om de lancering van dit nieuwe tenue bij te wonen op:

zondag 13 maart om 13:00 uur

langs de lijn bij HSC Hermes.

Met gezonde en sportieve groet,

Bestuur HSC Hermes


Passen en aanschaffen

Bij het aanschaffen van nieuwe kleding, of in dit geval een nieuw tenue, hoort natuurlijk ook de zoektocht naar de juiste maat. Om u te helpen bij deze zoektocht is er vanaf 13:30 uur de gelegenheid om de nieuwe tenues te passen. Na het passen is er ook meteen de gelegenheid, om met de nodige ondersteuning, de tenues aan te schaffen bij onze nieuwe verkooppartner: HockeyDirect.

LET OP: 
BESTELLEN MET PERSOONLIJKE KORTINGSCODE M.I.V. 13 MAART 2022


Wedstrijden op zondag 13 maart

De lancering van het nieuwe tenue zal plaatsvinden bij de eerste wedstrijd op zondag 13 maart, de wedstrijd van HSC Hermes Heren 1. Aansluitend aan de wedstrijd van Heren 1 zullen onze Jong Dames 1 hun intreden maken. Waarna beide teams deze prachtige zondag graag gezellig met u afsluiten onder het genot van een borreltje in ons prachtig vernieuwde clubhuis!

WedstrijdschemaAgenda

Benieuwd naar de andere aanstaande activiteiten bij HSC Hermes? Bekijk via onderstaande knop de clubagenda op de website van HSC Hermes.

Bekijk clubagenda