nov
19

Voorgenomen ALV van het najaar van 2021 uitgesteld

Het Coronavirus heeft wederom haar invloed op ons dagelijks leven en onze reguliere activiteiten doen gelden. Zo ondervind ook het bestuur van HSC Hermes, die had voorgenomen eindelijk weer eens een ALV te organiseren op één van de afgesproken momenten in het jaar/seizoen. Maar dit zit er, ook aan het einde van dit tweede coronajaar nóg niet in.

Als gevolg van de aangescherpte maatregelen (ingegaan op 6 november en 13 november j.l.), heeft het bestuur van HSC Hermes moeten besluiten de voorgenomen ALV van het najaar van 2021 - die plaats had moeten gaan vinden op woensdag 1 december - uit te stellen.

Normaalgesproken komen tijdens deze reguliere ALV in het najaar onder andere, maar in ieder geval, het operationeel jaarverslag van de secretaris en het financieel jaarverslag van de penningmeester aan bod, laatstgenoemde tevens met beoordeling en bevindingen van de kascontrolecommissie.
Het financieel jaarverslag van de penningmeester wordt alsnog per mail met de leden van HSC Hermes gedeeld en de resterende inhoud van deze ALV wordt meegenomen naar de ALV op de uitgestelde datum - afhankelijk van de maatregelen maar naar verwachting in de 2e helft van januari 2022.
 

Reacties
Wil je reageren op het nieuws ?

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer nu!
Wil je reageren op het nieuws?