apr
11

Stem vóór 18 april op Hermes!!!

Nieuws

!!!ALLEMAAL STEMMEN OP HERMES vóór 18 april 2021!!!

En maak kans op mooie prijzen voor club en team.

We denken dat we als kleine club een goede kans maken deze actie te winnen. Daarbij kan onze club Hermes in deze tijd wel een positieve BOOST gebruiken 😊. Als jullie 2 tellen de tijd hebben: Klik link, Hermes, naam, email en submit 💪🏻... Bedankt!!Petitie: My club goes pink
HockeyWerkt lanceert het eerste roze hockeyveld in Nederland! Maar welke club krijgt dit roze hockeyveld? De club die percentueel de meeste stemmen ontvangt in verhouding met leden.... GOES PINK!

Wat kan je winnen?

Naast het roze hockeyveld voor jouw hockeyclub zijn er ook prijzen die jij zelf kunt winnen! Samen met onze partners hebben we een te gekke lijst waar jij uit kunt kiezen. Maandag 19 april weet jij of je één van deze te gekke prijzen hebt gewonnen. Dus vul het formulier in en wie weet val jij wel in de prijzen.

Voorwaarden petitie*

De winnaar van het roze hockeyveld wordt procentueel bepaald aan de hand van het aantal ingevulde petities en het aantal leden van jouw hockeyclub. Hierdoor maken zelfs de kleinste hockeyclubs in Nederland kans op dit roze hockeyveld. In deze petitie vul je je hockeyclub, naam, e-mail en kanaal in waarvan jij HockeyWerkt kent. Wanneer je de petitie hebt ingevuld en verstuurd krijg je een bevestiging via de mail, via die mail krijg je ook te horen of je in de prijzen bent gevallen.
*Jouw gegevens worden enkel gebruikt ten behoeve van deze winactie waarvoor jij je hebt opgegeven.

Extra

Zorg dat onderstaande afbeelding zoveel mogelijk wordt gedeeld zodat jouw hockeyclub meer kans maakt op het roze hockeyveld. Door het te delen op je eigen sociale media is het zichtbaar voor iedereen!


 

Reacties
Wil je reageren op het nieuws ?

De inhoud van dit bericht is momenteel niet zichtbaar op Android. Op de site www.hschermes.nl staat het hele bericht (en op de Socials van Hermes).

Marcel Gossler11-4-2021 @ 20:51:57

Leuke actie.

Ron Scheephorst11-4-2021 @ 21:41:24

Reageer nu!
Wil je reageren op het nieuws?