Coronavirus updates

3-3 Nieuws

Updates van de maatregelen

- tegen het Coronavirus bij HSC Hermes -


De maatregelen die 23 februari 2021 door de overheid zijn bijgewerkt en gelden per woensdag 3 maart, zijn ook van invloed op de hockeysport bij HSC Hermes.

Nog geen reguliere competitie
In navolging van de maatregelen zoals door de overheid bekend gemaakt op 23 februari is voor zowel de junioren als voor de senioren de reguliere competitie nog steeds stilgelegd.

Trainingen en leeftijdscategorie├źn
  • Voor iedereen vanaf 27 jaar geldt dat sporten alleen mag op 1,5 meter afstand en alleen individueel of in teamverband met niet meer dan 2 personen. Wedstrijden zijn niet toegestaan;
  • Voor kinderen tot en met 26 jaar is trainen in teamverband toegestaan;
  • Het hele clubhuis blijft gesloten - en is alleen toegankelijk voor trainers en bestuursleden.

Trainingen en onderlinge (oefen)wedstrijden binnen de club, zonder publiek
Vanaf 3 maart mogen ook jongeren en jong volwassenen tot en met 26 jaar meedoen aan de onderlinge en intern georganiseerde HSC Hermes-clubcompetitie. Het doel is om de sportbeoefening zoveel mogelijk door te laten gaan, echter nog steeds zonder grote groepen mensen bij elkaar te brengen. Daarom zijn toeschouwers niet toegestaan op het sportpark. Dat geldt dus ook voor ouders die naar hun sportende kind willen kijken.

Aanmeldplicht
Elke speler is verplicht zich aan- of af te melden voor elke training en wedstrijd van zijn of haar team.

Dit kan elk team gemakkelijk organiseren via LISA. Elke speler en iedere teamondersteuning heeft toegang tot zowel de LISA app als de LISA online omgeving. Via LISA kan elke speler voor iedere training en wedstrijd zijn of haar aanwezigheid aangeven middels een vinkje en zijn of haar afwezigheid via een kruisje - 2 keer tikken en klaar!

Deze aan- of afmelding is verplicht en staat los van de registratieplicht, die wordt besproken in het volgende punt.

Registratieplicht
Elke bezoeker van HSC Hermes is verplicht zijn of haar bezoek te registreren waarbij voornaam, achternaam, e-mailadres en telefoonnummer worden doorgegeven.
HSC Hermes is verplicht een registratie bij te houden van alle bezoekers. Deze registratie is belangrijk voor het bron- en contactonderzoek van de GGD. Er wordt alles aan gedaan om besmetting te voorkomen en risico's te minimaliseren maar als er, om welke reden dan ook, toch een bron- en contactonderzoek moet plaatsvinden kan HSC Hermes hierbij ondersteunen.Wij kunnen ons goed voorstellen dat al deze, steeds veranderende, maatregelen niet altijd even duidelijk zijn. En daarom heeft het bestuur van HSC Hermes een overzicht van veel gestelde vragen voor u opgesteld.

Deze veel gestelde vragen kunt u bekijken door op onderstaande knop te klikken of door naar de website van HSC Hermes te gaan, waar u een link naar de veel gestelde vragen direct op de Home pagina zult vinden.