terug naar vorige scherm
14-10-2020
Aangescherpte maatregelen tegen het Coronavirus

Aangescherpte maatregelen

- tegen het Coronavirus bij HSC Hermes -


De maatregelen die 13 oktober door de overheid zijn afgekondigd en gelden per woensdag 14 september vanaf 22.00 uur, zijn ook van invloed op de hockeysport bij HSC Hermes.

Geen competitie

In navolging van de maatregelen zoals door de overheid bekend gemaakt op 13 oktober is voor zowel de junioren als voor de senioren de competitie, al dan niet, tijdelijk stilgelegd.

Trainingen en leeftijdscategorieën

  • Voor iedereen vanaf 18 jaar geldt dat sporten alleen mag op 1,5 meter afstand en alleen individueel of in teamverband met niet meer dan 4 personen. Wedstrijden zijn niet toegestaan;
  • Uitgezonderd zijn: Topsporters met status in aangewezen locaties (zoals bijv. Papendal);
  • Voor kinderen tot 18 jaar (sporten in teamverband en wedstrijden onderling met teams van eigen club toegestaan);
  • In plaats van enkel de sportkantines is nu het hele clubhuis gesloten.

Trainingen en (oefen)wedstrijden zonder publiek

Vanaf 29 september mag dit niet meer. Het doel is om de sportbeoefening zoveel mogelijk door te laten gaan, zonder grote groepen mensen bij elkaar te brengen. Daarom zijn toeschouwers niet meer toegestaan. Dat geldt ook voor ouders die naar hun sportende kind willen kijken.

Aanmeldplicht

Elke speler is verplicht zich aan- of af te melden voor elke training en wedstrijd van zijn of haar team.

Dit kan elk team gemakkelijk organiseren via LISA. Elke speler en iedere teamondersteuning heeft toegang tot zowel de LISA app als de LISA online omgeving. Via LISA kan elke speler voor iedere training en wedstrijd zijn of haar aanwezigheid aangeven middels een vinkje en zijn of haar afwezigheid via een kruisje - 2 keer tikken en klaar!

Deze aan- of afmelding is verplicht en staat los van de registratieplicht, die wordt besproken in het volgende punt.

Registratieplicht

Elke bezoeker van HSC Hermes is verplicht zijn of haar bezoek te registreren waarbij voornaam, achternaam, e-mailadres en telefoonnummer worden doorgegeven.
HSC Hermes is verplicht een registratie bij te houden van alle bezoekers. Deze registratie is belangrijk voor het bron- en contactonderzoek van de GGD. Er wordt alles aan gedaan om besmetting te voorkomen en risico's te minimaliseren maar als er, om welke reden dan ook, toch een bron- en contactonderzoek moet plaatsvinden kan HSC Hermes hierbij ondersteunen.Wij kunnen ons goed voorstellen dat al deze, steeds veranderende, maatregelen niet altijd even duidelijk zijn. En daarom heeft het bestuur van HSC Hermes een overzicht van veelgestelde vragen voor u opgesteld.

Deze veelgestelde vragen kunt u bekijken door op onderstaande knop te klikken of door naar de website van HSC Hermes te gaan, waar u een link naar de veelgestelde vragen direct op de Home pagina zult vinden.
 
 

DWF
Hoofdsponsor
Sponsoren
Statistieken
donderdag 28 januari 2021
Aantal leden (info) 167
Nu online
Leden met @ 100,0%
SMS Bereik (teams) 70,1%
Clubcompetitie
1. Dames 1
2. Meisjes C1
3. Dames 2
4. MD1mix
5. Jongens B1
hele clubcompetitie..
Contact
HSC Hermes hockey
Adres
HSC Hermes
Linieweg (sportpark) 27
1783 BA Den Helder

0223-623860