terug naar vorige scherm
17-9-2020
Registratieplicht HSC Hermes voor spelers en bezoekers

Registratieplicht HSC Hermes voor spelers en bezoekers
Alle spelers en bezoekers zoals bijv. ouders/begeleiders, coaches, vrijwilligers, scheidsrechters, enz. moeten zich registreren als zij sportpark "De Linie" betreden.

Voorop staat dat u gezond bent als u sportpark "De Linie" en HSC Hermes bezoekt. Er van uitgaande dat dit het geval is, wordt u gevraagd om met (de standaard 'Camera'-app van) uw mobiele telefoon een QR-code te scannen en uw gegevens in te vullen.
Posters met de QR-code hangen bij de entree van het terrein en het clubhuis, verspreid door het clubhuis en op kaarten in de kantine. Ook kunt u de registratie alvast thuis doen door www.hschermes.nl/registratie te bezoeken of de QR-code bij dit bericht te scannen.
Indien u slechts iemand met de auto of fiets komt afzetten of ophalen en daarbij sportpark "De Linie" niet betreedt, is registratie niet nodig.

QR-code
QR-code Bezoekersregistratie HSC Hermes

Registreren
U registreert voor een door u opgegeven tijdvak op de door u aangegeven dag. Komt u op een andere dag of in een ander tijdvak op dezelfde dag opnieuw naar de club, dan moet u daarvoor opnieuw registreren.

Houd er rekening mee dat er controles plaats kunnen vinden op uw registratie. Toon de bevestigingsmail op uw telefoon als hierom gevraagd wordt door vrijwilligers of handhavers.

Privacy
Uw privacy is volledig gewaarborgd. Bij de verwerking van uw registratie gaan wij zeer zorgvuldig om met uw persoonsgegevens. Voor de verwerking is een overeenkomst met LISA Hockey BV en uw gegevens worden 14 dagen bewaard voor eventueel bron- en contactonderzoek van de GGD. Dit geheel conform de richtlijnen van de overheid.

CoronaMelder app
Voorafgaand bezoek aan zowel het terrein van andere sportclubs en hockeyverenigingen in Nederland als aan sportpark "De Line", waar HSC Hermes is gevestigd, adviseren wij u de CoronaMelder app op uw telefoon te installeren. Deze app monitort continu uw omgeving en waarschuwt u nadat u in de buurt bent geweest van iemand die positief is getest op Corona. Deze app is ontwikkeld in opdracht van de overheid en werkt zonder locatie, naam, e-mailadres, telefoonnummer of andere contactgegevens. Daarmee is deze app volledig privacy-proof.

Download de app voor uw telefoon.
Download CoronaMelder on the App Store Ontdek CoronaMelder op Google Play

Met vriendelijke groeten,

Bestuur HSC Hermes
 
 

DWF
Hoofdsponsor
Sponsoren
Statistieken
dinsdag 20 oktober 2020
Aantal leden (info) 167
Nu online
Leden met @ 100,0%
SMS Bereik (teams) 69,5%
Clubcompetitie
1. Dames 1
2. Meisjes C1
3. Dames 2
4. MD1mix
5. Jongens B1
hele clubcompetitie..
Contact
HSC Hermes hockey
Adres
HSC Hermes
Linieweg (sportpark) 27
1783 BA Den Helder

0223-623860