Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 1 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast

zaterdag 19 september 2020
Tijd T/U Team Tegen team
11:50 Thuis Meisjes B2 Hockeyclub AMVJ MB5
terug naar vorige scherm
11-5-2020
Hockeytraining HSC Hermes ten tijde van COVID-19

HSC Hermes - Hockeytraining jeugd ten tijd van COVID-19

UPDATE 11-05-2020:

In navolging van de meest recente landelijke besluitvorming omtrent het Coronavirus (COVID-19), maakt HSC Hermes het graag mogelijk om per maandag 11 mei 2020 de jeugd (tot en met 18 jaar) en per maandag 18 mei 2020 de volwassnen (19+), op veilige wijze weer samen te laten sporten in de buitenlucht. Uiteraard staat daarbij de veiligheid van alle hockeyers en begeleiders voorop. Daarom gelden in deze periode een aantal beperkingen waar iedereen zich aan dient te houden en heeft het bestuur van HSC Hermes het Protocol "Hockeytraining HSC Hermes jeugd ten tijde van COVID-19" opgesteld. Ons vriendelijke, doch dringende advies is dit protocol en dit artikel goed door te nemen. U vindt het complete protocol in de link onderaan dit artikel. In dit artikel nemen we graag de belangrijkste punten uit het protocol met u door.


Hoewel we ervan uitgaan dat u(w kind) inmiddels wel doordrongen bent (is) van de Algemene veiligheids- en hygiëneregels van het RIVM behouden we ons toch het recht voor u hier nog eens op te wijzen:

LEES: Veiligheids- en hygiëneregels RIVM

Start trainingen jeugd: maandag 11 mei 2020

Start trainingen volwassenen: maandag 18 mei 2020

Direct na de vakantie starten de trainingen voor de jeugd - per maandag 11 mei 2020 dus. En precies een week later starten de trainingen voor de volwassenen - per maandag 18 mei 2020 dus.
Het terrein is inmiddels voorbereid en ook de organisatie van HSC Hermes is voorbereid op uw komst en de komst van de leden van de Rugby Club Den Helder (RCDH). Want ook de Rugby Club heeft leden die weer willen trainen en dus moeten we daar rekening mee houden!
Het bestuur van Hermes heeft goed contact met het bestuur van de Rugby Club en er zijn gezamenlijk enkele veiligheids- en hygiëneregels met betrekking tot het Gebruik van Sportpark De Linie opgesteld.

Wat is belangrijk voor u(w kind) als sporter?

Blijf thuis bij verkoudheid of griep

Volgens algemene richtlijnen van RIVM: blijf thuis als u(w kind) verkouden of grieperig bent (is) en al zeker als iemand in het huishouden symptomen van het Coronavirus vertoont.

!!! Aan-/afmelden verplicht !!!

Tijdige opgave van aanwezigheid is verplicht* voor deelname aan de training!
Laat vóór 20:00 uur de dag voorafgaand aan de training weten of u(w kind) wel of niet deelneemt aan de training. Dit doet u gemakkelijk via de LISA app op uw mobiel.

*LET OP! Zonder aanmelding kan niet worden deelgenomen aan de trainingen!

Kom enkel als er training is voor u(w kind)

Kom enkel naar de sportlocatie wanneer er voor u(w kind) een hockeytraining gepland staat volgens het schema op de website van HSC Hermes.
BEKIJK: Trainingsschema HSC Hermes jeugd
BEKIJK: Trainingsschema HSC Hermes volwassenen

Kom zelf én op eigen gelegenheid

Reis bij voorkeur alleen én op eigen gelegenheid (met eigen vervoer).
Breng en haal alleen kinderen uit uw eigen huishouden.

LET OP! Gemotoriseerde voertuigen zijn niet toegestaan op Sportpark De Linie. En er wordt enkel gebruik gemaakt van het loophek (kleine poort) van het toegangshek van Sportpark De Linie.

Maximaal 5 minuten voor aanvang aanwezig

Zorg ervoor dat u(w kind) maximaal 5 minuten voor aanvang van de training aanwezig bent (is) en niet eerder. Verlaat tevens direct na de sportactiviteit de sportlocatie.

Kom in sportkleding

Het clubhuis blijft voorlopig gesloten en zo dus ook toiletten, kleedkamers en douches. Zorg er voor dat het toiletbezoek thuis nog is gedaan en kom in sportkleding.
!!!Zorg dat u(w kind) zowel een licht als een donker shirt mee heeft. De hesjes van de club worden voorlopig niet gebruikt.

Volg aanwijzigen altijd op

Volg altijd de aanwijzigingen op van de organisatie (trainers en overige "Corona-verantwoordelijken" van HSC Hermes en de Rugby Club Den Helder).

Houd te allen tijde 1,5 meter afstand

Bent u/Is uw kind tussen de 13 en 18 jaar? Houd dan te allen tijde 1,5 meter afstand, ook tijdens het sporten.
Daarnaast dient iedereen verplicht de handen te desinfecteren bij het betreden en verlaten van het Sportpark De Linie en/of het clubhuis.

Gebruik eigen materialen

Gebruik zoveel mogelijk uw (kind zijn/haar) eigen materialen. Reinig (toch gedeelde) materialen direct na gebruik. De (trainings)materialen van de club worden ook dagelijks gedesinfecteerd.

Neem gevulde bidon en extra shirt mee

Neem/Geef een eigen gevulde bidon mee en zorg dat u(w kind) een licht én een donker shirt mee heeft.

Wat is belangrijk voor u als ouder?

Naast bovengenoemde punten zijn er voor de ouders nog een aantal extra punten belangrijk.

Geen toegang tot sportlocatie

Als ouder/verzorger/begeleider heeft u geen toegang tot de sportlocatie.

De enige uitzondering hierop zijn ouders/verzorgers/begeleiders van Hummeltjes en Mixed F1, waarvan slechts 1 ouder, verzorger of begeleider het eigen kind naar en van het veld van HSC Hermes mag begeleiden, met inachtneming van de Algemene veiligheids- en hygiëneregels. Diegene dient de tijd op de sportlocatie tot een minimum te beperken!

Eén ouder toegestaan indien noodzakelijk

Indien ondersteuning en/of extra toezicht noodzakelijk is bij de activiteit, is één (1) ouder/verzorger/begeleider toegestaan. Dit dient vooraf te worden afgestemd met de trainer én met het bestuur van HSC Hermes.

Haal uw kind direct (op tijd!) op

Haal direct na de activiteit uw kind op. Zorg ervoor dat dit moment zo kort mogelijk is. Wees dus op tijd en wacht in/op uw vervoer, volgens de Algemene veiligheids- en hygiëneregels, op de parkeerplaats (en niet op de sportlocatie).

Protocol "Hockeytraining HSC Hermes ten tijde van COVID-19"

Heeft u na het lezen van deze verkorte versie van de adviezen, regels & richtlijnen en het protocol nog vragen of opmerkingen?
Het door het bestuur van HSC Hermes opgestelde protocol is openbaar en inzichtelijk voor eenieder die daar behoefte aan heeft. Het protocol is beschikbaar op de website van HSC Hermes en door op onderstaande knop te klikken.

BINNENKORT: aangevuld protocol voor trainingen senioren hier te downloaden.

DOWNLOAD: Protocol "Hockeytraining HSC Hermes ten tijde van COVID-19"

Het bestuur van HSC Hermes vraagt sporters, ouders, begeleiders, trainers en vrijwilligers om bij het naleven van alle adviezen en regels hun (sociale) verantwoordelijkheid te nemen.

Met vriendelijke groet,

Bestuur HSC HermesBijlage: Protocol Hockeytraining HSC Hermes ten tijde van COVID-19_11-5_DEF.pdf
 
 

Reageren op het nieuws?
reactie
lidnummer
wachtwoord
 
 
:) = :( = 8) = O-) = ;) =
:*) = -:-) = :O = :9 = L) =
^O^ =
DWF
Hoofdsponsor
Sponsoren
Statistieken
vrijdag 18 september 2020
Aantal leden (info) 166
Nu online
Leden met @ 100,0%
SMS Bereik (teams) 69,3%
Clubcompetitie
1. Meisjes C1
2. MD1mix
3. Dames 1
4. Heren 1
5. Jongens B1
hele clubcompetitie..
Contact
HSC Hermes hockey
Adres
HSC Hermes
Linieweg (sportpark) 27
1783 BA Den Helder

0223-623860