terug naar vorige scherm
13-5-2018
Teambuilding ME1

Teambuilding ME1 Hermes zaterdag 12 mei 2018!

Extra trainingswedstrijd in combi met ouders, coaches, trainers en teamleden, sportiviteit met veel enthousiasme en LOL. Door alle ‘feestdagen en vakantie’ een korte hockeystop, in het kader van teambuilding een door coaches geïnitieerde ‘extra’ wedstrijd/clinic. De teamspirit was meer dan aanwezig! ME1 gaat de laatste 4 wedstrijden seizoen knallen, het ontbreekt hier niet aan Girl Power!


ME1 is een actief team van 12 mooie meiden waarbij vriendschappen, teamspirit en de sport hockey centraal staan. Doel van deze gezellige maar bovenal sportieve dag is om onderlinge samenwerking en groepsdynamiek verder uit te dagen en te ontwikkelen. 

Om 10.15 uur zijn we begonnen met de voorbereiding van het veld, clubhuis is geopend en hebben we de primeur het nieuwe terras-meubilair in gebruik te nemen. De weersgoden zijn ons gunstig gestemd het is zonnig met een prettige 20 graden. Zoals altijd is ook Linda met veel toewijding actief en zijn we om 11.00 uur startklaar. Iedereen is aanwezig en we starten met Italiaans lekkers met een drankje. Daarna gaan we vol aan de bak!

Er is een gaaf parcours uitgezet, met de nodige uitdaging en spelletjes waarbij veel behendigheid en snelheid is gewenst! Een grote groep ouders doet actief mee, er is onderlinge rivaliteit om winst te behalen. Het fanatisme droop er bij zowel de meiden als ouders vanaf, en dit was geen ‘spelletje’ waarbij de ouders de kinderen lieten winnen, de ouders gingen er vol in! Dit mede door het opzwepen van Erwin en aanwezige coaches Sjors en Dennis (Richard was helaas offshore) zelfs Stefan onze altijd beheerste relaxte vaste ME1 ‘scheids’ rende van hot naar her. Enorm grappig om te zien hoe ouders uit hun eigenlijke ‘rol’ stappen en bloedfanatiek worden. Erg gelachen!!!

Gedurende het ‘spel’ is er door een groep moeders met hulp van Eva een super lekkere lunch klaar gezet. Mooi gedekte lange tafel, verschillende soorten broodjes, beleg, rauwkost en fruitspiesen, rijkelijk maar vooral lekker buffet. De pitstop is wel nodig, even opladen, de 2 uur hockeyen ging zeker niet op halve kracht. Gezellig eten, kletsen en doen wat we leuk vinden, wat willen we nog meer op een ‘ordinaire zaterdag’ Top!

We starten weer met een wedstrijd over geheel veld, ouders tegen de kinderen, er waren immers ook gezellig broertjes en zusjes meegekomen. Het veld was goed vol en meer dan vertegenwoordigd met spelers. Ook ditmaal hielden de ouders zich niet in, het ging hard tegen hard en de ouders gingen er weliswaar met veel tegenstand toch met de winst vandoor! Ouders als straf vast forse spierpijn?! Tijd voor een ijsje, en uitblazen. Het is inmiddels 15.00 uur, gezamenlijk opruimen en terugkijken op een leuke dag! Teambuilding zoals teambuilding hoort te zijn, voor herhaling vatbaar! Op naar een succesvolle afsluiting van het seizoen!


 

 

 
 
Ron Scheephorst, 17-5-2018 @ 17:50:10
wat een leuk initiatief

Marcel Gossler, 14-5-2018 @ 6:50:52
Gezellig meiden. En zo te horen super leerzaam! Succes met de laatste wedstrijden!!

Carice Krigee, 13-5-2018 @ 21:17:03
Was een erg geslaagde middag!


Reageren op het nieuws?
reactie
lidnummer
wachtwoord
 
 
:) = :( = 8) = O-) = ;) =
:*) = -:-) = :O = :9 = L) =
^O^ =
DWF
Hoofdsponsor
Sponsoren
Statistieken
woensdag 16 januari 2019
Aantal leden (info) 176
Nu online
Leden met @ 100,0%
SMS Bereik (teams) 78,4%
Clubcompetitie
1. Meisjes B1 Zaal
2. ZAALBLOK
3. Meisjes A1 Zaal
4. Meisjes A2
5. Meisjes D1 Zaal
hele clubcompetitie..
Contact
HSC Hermes hockey
Adres
HSC Hermes
Linieweg (sportpark) 27
1783 BA Den Helder

0223-623860